PROFIL

cropped-RYDERSeyewear_HZ_pos.jpg

  • Maximum performance
  • Anti-slip som hæfter vådt
  • Vandafvisning på optiske glas
  • Antirefleks coating på HD-Polar glas
  • Super let og stærkt stelmateriale
  • Canadas førende solbrille mærke

Vi udvikler performance briller til alle de aktiviteter der får dit hjerte til at pumpe højlydt. Sjove ting som mountainbike, orienteringsløb, vandreture, landevejscykling, skisport, golf samt trendy fritidsbriller.

Vores solbriller drejer sig om præstation, din præstation. Vi tilføjer glassene med så mange funktioner, som vi kan. Funktioner, der vil gavne dig og bidrage til at øge din præstation. Ting som optisk korrekte glas, med eller uden din brillestyrke, vandafvisning på glas, antirefleks coating og andre features som giver dig mulighed for at koncentrere dig omkring din præstation, i stedet for hvordan du beholder dine briller på ansigtet eller holder dem fri for snavs, fedt og dug.

Teknologisk innovation driver verden.
Hos Ryders ser vi sammenhængen mellem ydelse og teknologi, og vi sørger for at udnytte den seneste teknologi inden for glas og stelmaterialer. Vi er konstant på udkig efter en mulighed for at give vores kunder ekstra features til deres sport. Når vi ser en mulighed for at indarbejde en ny innovation, er vi forpligtet til at få det i vores solbriller og på dit ansigt så hurtigt som muligt, som feks. hydrofobisk overflade på de fleste glas, så brillerne dermed skyer vand. Perfekt til vandsport. Alle vore stel er udviklet i en speciallegering som er et af markedets letteste og stærkeste materialer, og alle stel er med vores unikke Anti-Slip teknologi som bevirker at brillerne aldrig glider ned. Teknologien virker endog bedre i fugtige omgivelser.
-præsis når det er mest nødvendigt.

Vi mener, at vores solbriller udfylder et vigtigt område mellem dyre, hypede og ineffektive solbriller.
Vi tilbyder top ydeevne og øjenbeskyttelse til en pris, der er overkommelig.
Udvikling af top performance solbriller er ikke raketvidenskab. Hvad vi gør, er at holde det simpelt og lade dem gøre deres job. Vi fremstiller super solbriller til en fantastisk pris, så vores kunder kan komme udenfor og yde deres bedste.